Hoe te om de het Werk Efficiency van Modderdroger te verbeteren

February 24, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de het Werk Efficiency van Modderdroger te verbeteren

De modderdroger realiseerde het recycling, maar zijn machtsconsumptie is niet aanvaardbaar door ondernemingen. om de klant beter te dienen, zal de modder drogere fabrikant van ZK methodes delen om machtsconsumptie van modder drogende machine te verminderen. ZK heeft een rijke projectervaring in de modderdroger.

 

De afvalwatermodder is droog om zijn massa te minimaliseren en van de modder het vervoeren en verwijdering kosten te besparen. De behandeling en de opslag van droge modder zijn eenvoudig en alle verdere verwijdering en gebruiksmethodes zijn mogelijk. Het droge product kan als meststof en evenals brandstof worden gebruikt - zijn warmtewaarde is gelijkaardig aan dat van bruinkool.

 

Tijdens thermische modder die bijna is al water verdampt, met inbegrip van oppervlakte, haarvaten en celwater drogen. De levering van hitte is nodig, bij voorkeur van gecombineerde macht en hittegeneratiesystemen. Een groot gedeelte van de het drogen hitte wordt teruggekregen van de uitlaat en opnieuw gecirculeerd. De vaste lichameninhoud in het droge product van 90% DS en kan hierboven worden bereikt.

 

De bezettingsgraad van thermische energie speelt een zeer belangrijke rol in het het drogen proces. Als de thermische energie van drogere machine niet weggehaalde geschikt kan zijn, dan zal het grote invloed op het gehele systeem brengen. Zelfs omloop zal het blokkeren ook zeer groot effect aan het systeem veroorzaken. In het algemeen, is de trekkingsventilator in het het drogen proces wordt toegepast zeer groot en bijna onophoudelijk gewerkt, wat 30 percenten energie als het gebruiken van frequentieconvertor die zal bewaren. Bovendien zal het plaatsen van een stofcollector bij de rug van slijmdroger halve elektrische die rekening bewaren, omdat het vermogen van trekkingsventilator met stofcollector groter is wordt uitgerust. Bovendien na het gebruiken van frequentieconvertor, verminderde het algemene materiaallawaai een en het verlengt ook levensduur van het materiaal.

 

Als u nog vraag over modderdroger en behoefte hebt de modder drogere prijs krijgen, gelieve ons te contacteren.