Nieuwe van het de Roterende Ovencalcineren van de Ontwerpporseleinaarde het Materiaalleverancier

February 24, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe van het de Roterende Ovencalcineren van de Ontwerpporseleinaarde het Materiaalleverancier

Is de porseleinaarde roterende oven het belangrijkste materiaal voor het porseleinaardecalcineren. Wordt de porseleinaarde roterende oven ook genoemd de oven van het Porseleinaardecalcineren, die in het calcinerenproces van zinkoxide zou kunnen worden gebruikt, magnesiumoxide, heeft de roterende oven van de bauxietenz. Porseleinaarde door ZK Corp de volgende eigenschappen, de hoge productiviteit, de eenvoudige structuur, en de gemakkelijke verrichting enz.

 

Geëindigd - de producten door Porseleinaarde roterende oven als minerale grondstof in document, keramiek, rubber, chemische producten, deklagen en andere industrieën kunnen worden gecalcineerd zouden worden gebruikt die. Sommige high-tech gebieden begonnen porseleinaarde als nieuwe materialen te gebruiken. Bovendien worden de bestand porseleindelen op hoge temperatuur van ruimteveer en ruimtevaartuig ook samengesteld uit porseleinaarde.

 

Eigenschappen van Porseleinaarde Roterende Oven

1. De ultra-fine porseleinaardetechnologie van Porseleinaarde roterende oven vertegenwoordigt de ontwikkelingsrichting van ultra-fine technologie van het porseleinaardecalcineren. Deze calcinerentechnologie heeft de voordelen van laag energieverbruik, hoge opbrengst, en stabiele prestaties.

2. De porseleinaarde roterende oven heeft de eigenschappen van ultra-fine het sorteren grootte, hoge precisie, grote verwerkingscapaciteit, laag energieverbruik per eenheid van product, hoog rendement, dat grotendeels is gebruikt.

3. Hoge het verpletteren verhouding en verwerkingscapaciteit, laag energieverbruik per eenheid van product, gebruikt hoog rendement, wijd.

 

Structuur van Porseleinaarde Roterende Oven

De roterende oven is samengesteld uit cilinder, toestellen, steunenapparaat, ovenvoering en het verzegelende materiaal van de ovenstaart, oven hoofdkap, en verbranding. De cilinder als verwarmd draaiend die deel, van de koolstofstaalplaat van uitstekende kwaliteit wordt gemaakt, wordt gesteund op de eerste of één of ander toestel om het draaien van cilinder te controleren. Het aanpassen draait volgens proces-vereist roterend snelheid door ringstoestel rond in het midden van cilinder. Wegens de behoefte aan installatie of onderhoud, heeft de grotere roterende oven hulptoestellen, wat cilinder maakt langzamer ronddraaien. Koude lucht verhinderen kom binnen en de stofoverstroming, de betrouwbare ovenstaart en het hoofd verzegelende materiaal zijn geïnstalleerd op voer en lossingseind.

 

ZK Corp kon aan verschillende behoeften van verschillende klant ook voldoen om Niet genormaliseerde porseleinaarde roterende oven te produceren.