Sri Lanka-ijzerconcentraat het drogen project

April 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Sri Lanka-ijzerconcentraat het drogen project

Projectinleiding: Het project wordt gevestigd in Sri Lanka. De eigenaar is een onderneming belast met diepe verwerking van titaniumpoeder. om nieuwe producten te ontwikkelen, hopen de klanten om hun bestaand titaniumpoeder en constant experiment te calcineren om gebeëindigd ideaal te verkrijgen - producten. Omdat het het experimentele stadium is, is de hoeveelheid materialen dat de klanten moeten calcineren klein, wat 30 kg/u is. Het materiële calcinerenproces impliceert veelvoudige processen, wat een calcinerenproces is dat systematisch ontwerp vergt. Na het bepalen van de plaatsvoorwaarden en de technische behoeften van klanten, voorzien wij klanten van de combinatieregeling van roterende oven en gasfornuis. De klant is zeer tevreden met ons professioneel technologie en dienstenniveau. Ik hoop wij aangewezen experimenteel materiaal volgens de behoeften van het project kunnen adviseren. Na het bevestigen van de voor en achterprocessen van de klant, zullen wij het specifieke model en de grootte voor de klant bepalen.

[Grondstof] Titaniumconcentraat

[Brandstof] aardgas

[Productiecapaciteit] 30kg per uur

 

Projectoverzicht

Projectadres: Colombo, Sri Lanka

Productnaam: De experimentele roterende oven van het titaniumconcentraat

Productieschaal: 30kg/h de drogende lijn van het titaniumconcentraat

De dienstwerkingsgebied: Van de opslag, het vervoer, het calcineren en de stofverwijdering van titanium poeder grondstoffen raffineerden aan het procesontwerp, de materiaallevering, de materiaalinstallatie en het opdragen, naverkoop opleiding van afgewerkt productopslag en vervoerssysteem, het milieusysteem van de stofinzameling en het elektrosysteem van de automatiseringscontrole.

 

Projectoplossing

Eerst, verstrekte de klant slechts basisinformatie, met inbegrip van dat is het te calcineren materiaal titaniumpoeder, is het calcinerenbedrag 30 die kg per uur, en de brandstof voor calcineren wordt gebruikt is aardgas. Duidelijk, kunnen deze gegevens niet het procesontwerp steunen. Na vele onderzoeken en mededeling, verstrekte de klant belangrijke calcinerentemperatuur en calcinerentijd. De klant hoopt om 2 tot 3 uren te calcineren, en de vereiste calcinerentemperatuur is 950 tot 1050 graden. Doe experimenten in zulk een calcinerenmilieu waarnemen of geëindigd - de producten kunnen de vraag ontmoeten. Gebaseerd op de gegevens van de klant, selecteerde ons technisch team de roterende oven met een diameter van 0.5m en een lengte van 4m als belangrijkst materiaal om de calcinerenvraag na zorgvuldige berekening te voltooien. Op deze basis, voorzie klanten van het systeem van de stofverwijdering en vervoersmateriaal.

De aanvankelijke materialen gaan van het hoofd van de roterende oven door het vervoerende materiaal φ naar beneden de 0,5 * 4m roterende ovenstromen van de inham onder de actie van ernst in. Tijdens de omwenteling van de cilinder, worden de materialen constant ten val gebracht in de cilinder en geleidelijk aan verwarmd. Het voorverwarmde materiaal blijft zich aan het gebied op hoge temperatuur bewegen. In dit proces, wordt het materiaal gecalcineerd aan een staat op hoge temperatuur, en zijn vorm verandert ook.

Het rookgas in de roterende oven wordt geleid uit van het bovenste gedeelte van de ovenstaart. Onder de actie van de veroorzaakte ontwerpventilator, gaat het rookgas door de stofcollector en dan gelost van de schoorsteen door de ventilator over.

De gecalcineerde stromen van het het reservoirproduct van het titaniumconcentraat uit van de staart van de roterende oven wordt en geleverd aan het opslaggebied door de transportband. Tijdens vervoer, kan het contact met het natuurlijke milieu helpen het afgewerkte product koelen. Na het koelen, zullen de klanten bestuderen hoe te om het calcinerenproces volgens de situatie van geëindigd te optimaliseren - producten om het calcinereneffect te bevorderen.