ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig

February 24, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig

Tijdens de periode van Coronavirus-preventie en controle, Co. van de Mijnbouwmachines van Henan Zhengzhou, Ltd besteede uitgebreide aandacht aan de bijzondere situatie. om de preventie en de controle-eisen van „opmerkelijke nadruk bewust uit te voeren, algemene planning, geclassificeerd begeleiding, en regionaal beleid implementatie“ van de centrale overheid, actief samen werken wij en leggen proactively de verordeningen van de lokale regering en de epidemische preventiemaatregelen ten uitvoer, en vervullen en bevestigen collectieve sociale verantwoordelijkheid.

Onder ogen ziend Coronavirus, zijn elk van onze werknemers verenigd om volledige voorbereidingen voor veiligheid en normale productie onder op basis van efficiënte preventie en controle van Coronavirus te maken.

De leiding van het bedrijf hecht groot belang aan het hervatten van productie en het werk tijdens deze speciale periode. Volgens de vereisten van het overheidsbeleid, een oplossing voor hervatten van het werk en de productie zullen, een epidemisch preventiehandboek want de werknemers zullen worden uitgegeven worden geformuleerd, zullen de productie en de epidemische preventiematerialen worden opgeslagen, en een reeks van preventie en controlesysteem voor epidemisch preventieproces zal worden opgezet. Om met de gemeentelijke overheid samen te werken, zijn wij bereid om diverse preventie en controlemaatregelen ten uitvoer te leggen en resoluut de epidemische preventieslag te winnen.

Loop in de workshop en neem een blik bij de bedrijvige arbeiders van van de Mijnbouwmachines van Henan Zhengzhou Co. Ltd om de orde van de klant te leveren op tijd, werken de arbeiders nauwelijks en bewust, zelfs tijdens de speciale periode.

laatste bedrijfsnieuws over ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig  0

laatste bedrijfsnieuws over ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig  1

laatste bedrijfsnieuws over ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig  2

laatste bedrijfsnieuws over ZK geëngageerd aan Coronavirus-Preventie effectief en Hervatten van Productie veilig  3