Bericht versturen
huis > producten > Ononderbroken Balmolen >
Malende de Balmolen van ferrosiliciumdeeltjes 16TPH

Malende de Balmolen van ferrosiliciumdeeltjes 16TPH

16TPH malende Balmolen

Molen van de Ferrosilicium de Malende Bal

16TPH-bal malende machine

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

ZK CORP

Certificering:

ISO,CE

Modelnummer:

Zkgm-2250

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Productnaam:
Ferrosiliciumdeeltjes die Balmolen malen
Rev:
18.75 (r/min)
Het voeden grootte:
≤40 (mm)
Kleur:
Aangepast
Outputgrootte:
≤6 (mm)
Garantie:
12 maanden
installatie:
onder supervisie van onze ingenieur
Verschepende Haven:
Shanghai, Qingdao
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 reeks
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
minerale de molenverpakking van de veldspaatbal: Standaardcontainer of van klanten vereisten.
Levertijd
30days
Betalingscondities
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen
10 PER MAAND
Productbeschrijving

ZK energie - van de de Molenmolen van de besparingsbal de Balmolen van Ferrosilicon Particles Grinding
 
De korte Inleiding en Structuurenergy-saving Bal maalt Molen:
Co. van de Mijnbouwmachines van Henanzhengzhou, Ltd is een geïntegreerde moderne onderneming met wetenschappelijk onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, productie, verkoop, installatie, de opdragende en opleidende diensten. Ons onderzoek en ontwerpteam ontwikkelt onze eigen energy-saving Molen van de Balmolen op basis van absorptie en de introductie van buitenlands is geavanceerde technologie. Deze energy-saving Molen van de Balmolen keurt het dubbele lager van de rij self-aligning rol in plaats van het glijden goed dragend in het aandrijvingsdeel. De wrijving wordt veranderd van glijdend type aan rollend type, dat de vermindering van weerstand en wrijving realiseert om energieverbruik en kosten te besparen en levensduur van energy-saving de Molen van de Balmolen uit te breiden.
 
Structuur van ZK-Energy-saving de Molen van de Balmolen:
ZK energy-saving de Molen van de Balmolen bestaat hoofdzakelijk uit roterend deel, hoofdlager, het voeden apparaat, lossingsapparaat, transmissieapparaat, enz.
 
De glijdende lagers van beide cilindereinden in worden de cilinder van energy-saving de Molen van de Balmolen vervangen door rollende lagers om consumptie te bewaren. Het vermogen van zijn aanpassingsmotor kan 18-25% verminderen. Tegelijkertijd, bespaart het de smeerolie van 70% en het koelwater van 90%. In uitvoerige energie - de besparing kan 20% zijn of hierboven. De cilinder is het belangrijkste onderdeel met kleinere diameter en langere lengte. De cilinder wordt gedreven door het transmissieapparaat met langzame beweging. Wanneer de materialen aan de binnenmolen door apparaat, onder de wrijving en de middelpuntvliedende kracht worden gebracht te voeden die door cilinder roterende beweging wordt veroorzaakt, zijn de materialen en het malende middel opgeheven aan een bepaalde hoogte, en dan zijn zij verspreid als een gordijn. De materialen zijn grinded door het malende middel. Het ononderbroken voeden maakt de materialen zich van het het voeden eind aan lossingseind bewegen. De fijne materialen worden gelost van lossingseind. Voor het natte malen, worden de materialen gelost door water; voor het droge malen, worden de materialen direct gelost.
 
De nieuwe typeenergy-saving Molen van de Balmolen heeft brede toepassingen. Het beide natte - en - droge is malen toepasselijk. Het is uw beste keus om energie te besparen, consumptie te verminderen en winsten te verhogen.
 
De specificaties van Minerale Malende Bal malen Molen:

model en specificatie

 

Omwenteling

(r/min)

Feediggrootte

(mm)

Outputgrootte

(mm)

Capaciteit

(t/h)

motor

 

Type

 

Macht (kW)

Zkgm-125027.3≤40≤65-6Y180m-418.5
Zkgm-165024.15≤40≤67-9Y200l-430
Zkgm-185021.8≤40≤69-11Y225s-437
Zkgm-205020.4≤40≤610-13Y225m-445
Zkgm-225018.75≤40≤612-16Y250m-455
 

 
Malende de Balmolen van ferrosiliciumdeeltjes 16TPH 0Malende de Balmolen van ferrosiliciumdeeltjes 16TPH 1 

Onze Voordelen van Energy-saving Bal malen Molen:
De Molen van de de Balmolen van ferrosiliciumdeeltjes kon het ferrosilicium aan 1 <6mm with="" more="" fine-grained="">malen. De Molen van de balmolen kon het ferrosilicium aan 2 <6mm with="" more="" fine-grained="">malen. De Molen van de balmolen lost de lage productiecapaciteit, ongelijke grootte, neerstortingen, kaartmachines, afwijking, de korte plaat van de lifttand, oud verlies van op het werken, high-energy consumptie technische problemen van eerder traditioneel verpletterend materiaal.
3. De Molen van de balmolen is het ideale materiaal om het deeltje van het magnesiumferrosilicium op te lossen het verpletteren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit LECA-productielijn Auteursrecht © 2020-2024 zk-kiln.com . Alle rechten voorbehoudena.