• Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz
Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz

Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ZK
Certificering: CE ISO Certification
Modelnummer: Aangepast

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoer standaardcontainer of als eisen van klanten
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeks/Reeksen per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: 600tpd energie - de Schachtoven van de besparings dubbel-Kamer Capaciteit: 600tpd
Materiaal: kalksteen Voltage: 220V/380V/440V
Voordeel: Hoge Graad van Automatisering installatie: onder supervisie van onze ingenieur
na de verkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Verschepende Haven: Shanghai, Qingdao, Tianjin
Hoog licht:

600tpd calcinerenmateriaal

,

de Oven van 600tpd Maerz

,

De dubbele Oven van Kamermaerz

Productomschrijving

600tpd energie - de Schachtoven van de besparings dubbel-Kamer/Maerz-Oven

 

 

De dubbel-kamerschacht eest Andere Naam:

Maerzoven

Capaciteit: 50-800 (t/d)
Kalksteengrootte: 30~60/40~80 (mm)
Werkingsgebied: Geschikt voor de industrieën zoals metallurgie, luchtten de bouwmaterialen, calciumcarbide, beton en suiker.
De oven van de de opslagschacht van de dubbel-kamerhitte wordt algemeen genoemd Maerz-oven. Vergeleken met andere kalkovens, heeft het de laagste hitteconsumptie, de hoge activiteit van gecalcineerde kalk en de lage overblijvende kooldioxide.

 

Het werk Principe van de Oven van de dubbel-Kamerschacht:

De oven van de de asschacht van de dubbel-kamerkalk heeft twee ovenkamers, en de twee ovenkamers worden verbonden door een verbindende passage waardoor het gas van één ovenkamer aan een andere kan stromen. De twee ovenkamers calcineren en verwarmen afwisselend de steen voor, en het het werk statuut van de ovenkamer wordt veranderd om de 12-15 minuten.

 

De proceskenmerken van dubbel-Kamerschacht eesten:

De steen wordt geladen vanaf de bovenkant van de oven, en de brandstof wordt gevoed in het bovenste gedeelte van de dubbele oven van de kamerschacht. De spuitpistolen bij de bodem van de pre-tropische streek worden gevestigd worden gelijk verdeeld over de sectie van de dubbele oven die van de kamerschacht. De verbranding-steunene lucht wordt gevoed van het bovenste gedeelte van de dubbele oven van de kamerschacht. De verbranding-steunene lucht wordt voorverwarmd in de het voorverwarmen streek alvorens met de brandstof zich te mengen, en dan het calcinerende vlamgas vloeit door de de het calcineren streek en stromen mede-momenteel met het erts om Oregon te verkrijgen. Het gecalcineerde afvalgas wordt tot de bovenkant van de oven langs de het voorverwarmen riem van de andere oven door de passage gelost die de twee ovens verbindt. wegens het lange proces van parallel calcineren, is de kalkkwaliteit zeer goed, en toe te schrijven aan de afwisselende verrichting van de twee ovens, verwarmt het afvalgas direct het erts voor, en de hitte wordt volledig gebruikt, zodat is de consumptie van de eenheidshitte lager in diverse ovens.

 

 

De Technische Parameters van Kil van de dubbel-kamerschacht:

Nr Projectnaam Parameterwaarde
1 Kalkrang Premie
2 Capaciteit, T/D ≥600
3 Het calcineren van thermisch principe Cocurrent calcineren en hitteoverdracht tegen de stroom in
4 Kalkactiviteit, ml >350
5 Grondstoffengrootte, mm 40~80
6 Brandstoftype Gas
7 Gemiddeld brandstofverbruik ~2616Nm ³ /h· Reeks
8 Brandstof calorische waarde 8600kcal/Kg
9 Werkende dagen per jaar 335 Dagen
10 Het tarief van de kalenderbaan 94%
11 Hitteconsumptie per eenheidsproduct ≤850KCal/kg
12 Machtsconsumptie per eenheidsproduct (hoofdmateriaal) 45kW·h/t
13 Machtsconsumptie per eenheidsproduct (uitvoerige machtsconsumptie) 55kW·h/t
14 Het overblijvende bedrag van productco2 ≤1.5%
15 Productcao inhoud ≥90%
16 De concentratie van het uitlaatstof ≤30mg/Nm3
17 Gebied — —

 

Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz 0

Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz 1Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz 2

 

 

Onze Voordelen van dubbel-Kamerschacht eesten:

1. Geschikte kwaliteitscontrole: Er zijn 2×8-kwaliteitscontroledeuren onder de oven van de dubbel-kamerschacht, en het brandstofverschaffen van de overeenkomstige brander kan worden aangepast om de kwaliteit te verzekeren door de productkwaliteit van elk deel te controleren;
2. Betrouwbaar materiaal: Het grootste deel van het materiaal op de oven van de dubbel-kamerschacht keurt hydraulische verrichting goed, en de verrichting is stabiel en betrouwbaar. Dit materiaal omvat: lucht en uitlaatgas het omkeren poort, schoorsteenuitlaatgas het omkeren poort, oven sluitende poort, het voeden vultrechterpoort, lossingsapparaat, de verzegelende poort van de lossingsvultrechter en materiële vlakke indicator, enz.
3. Het de ovenlichaam van de dubbel-kamerschacht heeft de goede prestaties van de hitteisolatie: de oppervlaktetemperatuur is laag, wat niet alleen het milieu beschermt maar ook energie bespaart.

4. Parallel calcineren: Dit is de technische eigenschap van de oven van de dubbel-kamerschacht. Omdat de vlam op hoge temperatuur het lagere temperatuurmateriaal contacteert, is de hittewisselkoers zeer hoog, en het vrij lage temperatuur hete gas contacteert het te branden materiaal. Vermijdend over--in brand steekt en onder-in brand stekend, heeft het geroosterde product betere kwaliteit, hogere activiteit, tot 360ml of meer, en minder overblijvend Co2, over het algemeen niet hoger dan 2,5%;

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het dubbele Materiaal van het de Oven600tpd Calcineren van Kamermaerz kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.