50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren

50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ZK
Certificering: ISO,CE
Modelnummer: Emmertransportband

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoer standaardcontainer of als eisen van klanten
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 Reeks/Reeksen per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De Jakobsladder die van de cementinstallatie Materiaal vervoeren Model: TD Reeks
Capaciteit: 5-66 (m³ / uur) Verhogende hoogte: ≤30 (m)
Motortype: AC motor Vervangstukken: lever allen gebruikend het leven
Bedrijfswerkingsgebied: esign, fabrikant, onsite begeleiding Materiaalvoorwaarde: Nieuw
Hoog licht:

50m3 per Uur dat Materiaal vervoert

,

Jakobsladder die Materiaal

,

50m3 per de jakobsladder van het Uurcement vervoert

Productomschrijving

50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren

 

Jakobsladderinleiding:

De jakobsladder wordt gehandhaafd en door aangewezen personeel geleid en de sleutels van de doos van de machtsschakelaar moeten door aangewezen personeel worden beheerd. De jakobsladder zou bij geen lading moeten drijven. Daarom vóór elk einde al materiaal binnen de vultrechter, en toen einde zou moeten uitputten.

 

 

De tractiedelen van jakobsladders vaak vast gebruik binden of kettingen.
1. Riemjakobsladder (TD type jakobsladder)
Dit type van jakobsladder gebruikt band als tractiedeel van de vultrechter. De vultrechter wordt bevestigd op de riem met een bout met een speciaal hoofd. om het hoofd van de bout te verhinderen de passage van de band door de trommel te belemmeren, wordt een overeenkomstige groef gemaakt op de achtermuur van de vultrechter. De breedte van de band zou volgens de norm van de band moeten worden geselecteerd, en de bandbreedte zou 3040mm moeten zijn dan de breedte van de vultrechter. Het aantal canvaslagen van zou de riem moeten volgens de maximumtractie van de riem (gewoonlijk niet minder dan 4 lagen) worden berekend en worden bepaald. De berekeningsmethode is hetzelfde als dat van de riemtransportband. Nochtans, omdat de riem met een gat geboord wordt die de vultrechter aansluiten, wordt de sterkte van de riem verminderd, zodat zou het over 10% moeten zijn groter dan de veiligheidsfactor van de riemtransportband om de sterkte van de riem te controleren.

 

De voordelen van de riemjakobsladder zijn: lage kosten, laag gewicht, het stabiele werk en geen lawaai, hogere werkende snelheid, hogere productieefficiency, en minder slijtage; het belangrijkste nadeel van de riemjakobsladder is: de vultrechter wordt zwak bevestigd op de riem. Omdat de tractie door wrijving wordt overgebracht, wordt een grotere eerste spanning vereist. Daarom wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor middelgrote en kleine vervoerende capaciteit (binnen 6080m ³ /h) en middelgrote het opheffen hoogte (gewoonlijk binnen 30m), om poeder en korrelige materialen met lage of middelgrote dichtheid te vervoeren. De temperatuur van materialen door gewone riemen worden vervoerd overschrijdt geen 60°C, en het gebruik van hittebestendige riemen staat tot 150°C. die toe.

 

2.Ring kettingsjakobsladder (Th-type jakobsladder)
Het tractiedeel van deze jakobsladder is een gesmede ketting. De gesmede koppelingketen wordt gemaakt van rond staal. De huidige gestalte gegeven koppelingketenhoogte in ons land is 50mm. Het verband tussen de koppelingketen en de vultrechter gebruikt een kettingshaak. Wanneer de breedte van de vultrechter 160250mm is, wordt slechts één tractieketen gebruikt. Wanneer de breedte van de vultrechter 300630mm is, worden twee tractieketens gebruikt.

De lijnketen is een algemeen gebruikte tractiecomponent, zijn zijn structuur en productie vrij eenvoudig, en de band met het materiaal is ook zeer sterk. Nochtans, zijn de contactdelen van de ketting gemakkelijk te dragen, wat de sterkte van de ketting vermindert, en de verrichting is niet stabiel genoeg.

Jakobsladderspecificaties:

Model

Emmer

Type

Capaciteit

(m ³ /h)

Emmerbreedte

(mm)

Emmerhoogte

(mm)

Riembreedte

(m/s)

Emmer Lopende Snelheid

(m/s)

Max Size van Materiaal (mm)

Het opheffen Hoogte

(m)

TD160 Q S 5~12 160 400 200 1.4 25 ≤20
TD250 Q S 20~35 250 400 300 1.6 35 ≤30
TD315 Q S 25~40 315 500 400 1.6 45 ≤30
TD400 Q S 35~66 400 500 450 1.6 55 ≤30

50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren 0

50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren 1

3. De jakobsladder van de plaatketting (Ne-type jakobsladder)
Het tractiedeel van deze jakobsladder is een plaatketting. De plaatketting is samengesteld uit binnen en buitenrustijzers, kokers, rollen en spelden. De hoogten van de plaatkettingen momenteel in mijn land worden gebeëindigd zijn 200mm, 250mm, en 320mm die. Het materiaal van de speld is 15Cr-staal, dat op de carburerende plaats is gedoofd. Het materiaal van de koker is het staal van Nr 15, dat wordt gecarbureerd en gedoofd. De binnen en buitenrustijzers worden gemaakt van Q235-staal. De plaatketting heeft twee structuren: olie-gevuld en niet-olie-gevuld.

De structuur van de plaatketting is vrij stevig, wat voor hijstoestellen met grote het opheffen capaciteit geschikt is. Nochtans, zijn de scharnierverbindingen vatbaar voor materiële slijtage, en de productie en het onderhoud zijn ingewikkelder.

 

4. Kettingstype (ringsketen type en het type van plaatketting) liften

Kettingstype (ringsketen type en het type van plaatketting) de liften worden hoofdzakelijk gebruikt voor materieel vervoer met hoge productiviteit en grote het opheffen hoogte. De jakobsladder kan worden gebruikt om grote materialen met hoogte te vervoeren - dichtheid en sterke abrasiveness. Zij kunnen ook worden gebruikt om hete materialen en materialen op te heffen. De temperatuur kan 250°C. bereiken.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 50m ³ per de InstallatieJakobsladder die van het Uurcement Materiaal vervoeren kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.